Een eenvoudige sleutel voor laser ontharing onthuld

Een ieder heeft ons bepaalde mate van ‘vellushaar’. Het is heel lekker, iel en bijna niet voelbaar hoofdhaar dat welhaast overal op het lijf aanwezig kan zijn. Omdat er in de puberteit meer androgenen (mannelijke hormonen) geraken aangemaakt, verandert op enkele plaatsen dit vellushaar.

We werken met HBO geschoolde en Capaciteit geregistreerde huidtherapeuten. Hierdoor hebben wij een goede titel voor de zorgverzekeraar. Zodra u dan ook aanvullend verzekerd bent komt u dan ook in aanmerking een vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Tot mijn spijt kan zijn er ook ons klein percent bij de mensen die non-responder zijn; hetgeen betekent dat bij welke mensen het laseren niet aanslaat. Mensen met hele lichte haren, en dus bijzonder gering melanine, moeten weinig uitkomst hebben ofwel in ieder geval verdere behandelingen nodig beschikken over.

Deze kleurverandering kan zijn meestal tijdelijk. Wanneer u hinder heeft van huidaandoeningen, zoals eczeem of ons koortslip, kan een behandeling beter op iemand anders tijdstip gepland geraken.

Dit kan zijn voor de huidtherapeute/laserspecialiste cruciaal te begrijpen hetgeen de wensen en verwachtingen zijn, waardoor ze kan aangeven ofwel wij aan deze verwachtingen kunnen voldoen. Voor een goede diagnose is het essentieel dat u dan ook ongeschoren tot dit consult komt.

Ook op deze plaats betreft dit ons tijdelijke verwijdering. Verder altijd oppassen het de wax ook niet te warm is opgebracht, aangezien het ‘verbrand’ een onderliggende huid. Je fungeert er tegelijk rekening mee te behouden dat plusminus 30% aangaande de haren afbreekt tijdens dit waxen. Het betekent, het ingeval een hoofdharen weer gaan groeien jouw stoppels gaat voelen. Ook ingroeiende haren aankomen na behandelingen meer voor.

Optimale resultaten verschillen met persoon tot persoon en van het behandelgebied. Tijdens dit intakegesprek adviseert een arts u dan ook hoeveel behandelingen in uw situatie voor een perfect uitkomst mogen zorgen.

• Bestemd voor al die huidtypen, tevens donkere huidtypen mogen behandeld worden betreffende de SHR; • Er bestaan minder behandelingen benodigd dan voor overige ontharingsmethoden; • In principe geen bijwerkingen; • Passend voor vollere oppervlakte; • Nauwelijks prikkeling van omliggende huid; - Door het unieke koelsysteem van een Sopranolaser is het nagenoeg pijnloos; • Regelrecht na een verzorging kan u de bezigheden weer hervatten; • Bestemd voor mannen en vrouwen.

Welke huidskleur of huidtype jouw verder hebt; de laserontharing behandelingen bestaan vanwege bijna meer informatie een ieder geschikt. Man ofwel vrouw? Verder het vormt niet uit! Om er echt over te zijn het jouw ook niet nèt behalve de boot valt, is er gedurende dit 1e (gratis!

Mijn ervaring bij Bergman Clinics in Heerenveen is zeer goed. Gelijk voor dit allereerste gesprek met een chirurg voelde het juist en ze waren ieder heel v…

Daar bestaan uiteraard vele omgangsvormen om jouw te ontharen, maar het merendeel betreffende de methodes is niet definitief. Dit zou je heel wat tijd en inspanning besparen indien deze haren definitief wegbleven. Laserontharing mag hiertoe de oplossing leveren. Laseren is ons verschijning met ontharen waarbij de hoofdharen definitief verminderd worden. Gedurende een laserontharing behandeling worden een hoofdharen vernietigd door het voor een bron aan te beetpakken, namelijk dit haarzakje.

Daarentegen behandelt de Soprano ICE laser een hoofdhaar met krachtig laserlicht. Een laser heeft doch één golflengte.  Het gerichte laserlicht kan heel doelmatig geraken geplaatst waardoor laser ontharing dieper gelegen laser ontharing wortels goed worden bereikt en de mogelijkheid op huidbeschadiging nagenoeg nihil kan zijn.

Die andere technologieen laat ons bewegende behandelmethode toe. Het betekent het we betreffende dit handstuk over een behandelzone glijden.

Doch ook mannen die relatief veel hoofdhaar beschikken over, op hun rug bijvoorbeeld, dromen ervan teneinde voorgoed verlost te geraken over scheren, epileren ofwel harsen. Succesvol heeft een hedendaagse technologieen opties om definitief te ontharen. Iedereen heeft lichaamshaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *